Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie związane z L#

Gość eryk20013kurwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, założyłem sobie konto na L# mniej więcej 5 miesięcy temu, i zacząłem z niego korzystać. Po paru tygodniach postanowiłem program odinstalować z powodu prawdopodobnego dostania bana. Chciałbym do tego programu znów powrócić, ale z czego co widzę na stronie rejestracja jest OFF, a zalogować się nie mogę (nawet nie wiem czemu). Mam tylko 2 loginy, próbowałem wszystkimi swoimi hasłami, no po prostu ni uja. Z czego wiąże się pytanie do was wszystkich. Może ktoś Mi opublikować konto, na chociażby 2-3 dni? Proszę o pomoc, nie jestem żadną cebulą, w zamian jestem w stanie dać "lubię to" i dyplomik na komentarz  <3

Opublikowano

pw zią :v

Już napisałem, dam znać kiedy można zamknąć temat.

Opublikowano

Też mam podobny problem, już dawno założyłem konto na joduska.me ale zapomniałem hasła i loginu. A najgorsze jest w tym że nie ma opcji przypomnienia hasła i loginu. Za pomoc dam like.

Opublikowano

Po prostu za chwilę się zabije.. 30 grudnia przyszedł do mnie e-mail z zaproszeniem na joduska.me które JEST JUŻ NIE WAŻNE.. no to gg panowie, ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

Hello **********,

We want to invite you to LeagueSharp!

This invite can only be used once, so please do not distrubute this email to
anyone else as it will be useless.
To accept the invite click the link below. Remember that this invitation only
lasts 14 days.
AOL users may need to copy and paste the link below.
http://www.joduska.me/forum/index.php?app=core&module=global&section=register&inv_hash=e3b1001570cf52be13e************

If you do not wish to accept this invite simply ignore the email and you will
not be contacted again (unless you request a new invite)

Regards LeagueSharp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...